Kan du inte läsa detta nyhetsbrev stöder inte ditt epostprogram HTML-kod. Klicka på länken nedan eller klistra in den i adressfältet i Din webbläsare.
http://www.ostercity.se/mbrev053.html

Hej ÖsterCitys butiksledare / näringsidkare

Här är våra nyheter o höst-aktiviteter - resultatet av marknadsgruppens idoga arbete under våren o sommaren. Så passa på och var med nu...

Spegeln ÖsterCity - vår nya lokaltidning

Vi har inlett ett samarbete med Spegeln Staffanstorp, Svedala, Burlöv m.fl som nu ska ge ut Spegeln ÖsterCity Malmö som ersättare till vår gamla ShoppingGuide. Den kommer att har en upplaga på ca 30.000 ex och kommer gratis i brevlådan varje månad till alla i ÖsterCity med omnejd. Dessutom i ställ hos vissa medlemsföretag som tidigare.
Betalande medlemmar får 20% rabatt på Spegelns prislista vilket ger ungefär samma låga priser som tidigare. Vill Du vara med - ring 040-103060 eller maila till annons@ostercity.se . Läs mer om projektet på medlemssidan.

Vår stadsdelsportal - ÖsterCity Hemsida

www.ostercity.se informerar och bevakar det som är intressant för våra läsare - vi har nu ca 2.000 träffar/dag. Sidan är främst riktad till alla som bor och/eller arbetar i ÖsterCity – men även till utomstående och turister – och dessutom som allmän information om vår stadsdel. Adressen är: www.ostercity.se
Vi behöver Din medverkan - Dina tips om nyheter och förändringar. Så när Du har eller hör nåt som fler bör få veta – ring eller maila oss här på redaktionen. Tel dygnet runt: 040-103060. Mail: redaktionen@ostercity.se

Medlemssidor - Vi har gjort en medlemsdel längst ner på ÖsterGruppen-sidan. Här finns bl.a länken till medl.erbjudande där Du kan ta del av aktuella erbjudanden för medlemmar.
Web o Mail - På vår stadsdelsportal Malmö ÖsterCity kan Du ha Din egen web-adress och e-mail-konto till mycket låg kostnad. Du väljer själv namn - ex. webadress: www.minbutik.ostercity.se och email: minbutik@ostercity.se . Läs mer på medlemssidan.

- ÖsterCity LångTorsdag med SmakGata -
var 4:e vecka i samband med månadslön

Förslag: Vi skapar en ÖsterCity LångTorsdag när medlemsbutikerna har öppet till 22.00. Naturligtvis även frisörer - kroppsvårdare - nagelbyggare - serviceinrättningar o.s.v... Gärna även mäklare - penninginstitut och resebyråer... var 4:e vecka i samband med månadslön.
Detta förstärker vi med ÖsterCity SmakGata där våra medlemsmatställen erbjuder några kulinariska smakprover och nåt gott i glaset för en ringa penning. Förslag: 60:-.
Med lite god vilja kan vi tillsammans bli 50-80 butiker och 30-40 matställen från Drottningtorget till Värnhemstorget med omnejd... (SystemBolaget deltar nog inte... men kanske Apoteket...)
Totalt finns över 300 butiker och nästan 100 matställen i området - så vi är många nog...
Nu väntar vi bara på att Du ska anmäla Ditt intresse att delta i gemenskapen så hör av Dig snarast till: torsdag@ostercity.se

ÖsterCity-Jul på Värnhemstorget

Vi har inlett förhandlingar om Jul-firande på Värnhemstorget med scen och bodar o tomtar mm. + sång o musik o.s.v.. Grus i Dojjan + Paulis körer är musikansvariga... Vill Du delta / bidraga - ring 040-103060 eller maila till jul@ostercity.se . Mer om projektet kommer på medlemssidan.

Du som ännu inte betalt medlemsavgift för 2005

Du som redan är medlem i ÖsterGruppen har fått faktura på medlems- o service-avgift för 2005 som innefattar både sommarflaggorna och vår vackra Julbelysning i Östra Förstadsgatan - Malmös klassiska julgata. Dessutom ingår grunduppgifterna på hemsidan. - I fortsättningen kommer vi att fakturera hela årsavgiften vid årets början.
Vi är idag ca 100 medlemsföretag i ÖsterGruppen - men i ÖsterCity finns ca 300 företag till som vi gärna vill ha med. Är Du intresserad - hör av Dig snarast till: medlem@ostercity.se

Glad Höst-hälsning
Ole Hagelin - Christer Neglén - Peter Sahlén

Om ÖsterGruppen

Våra stadgar

Info-broschyr (pdf)

Priser hemsida (pdf)

Priser tidning (pdf)


Detta medlemsbrev finns även på webben längst ner på sidan Vad är ÖsterGruppen

ÖsterGruppen - ÖsterCity Service ab
Studentg. 1, 211 38 Malmö - Tel 040 103060 - Fax 306161